Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Ook in december organiseerde Stichting Kompas Nederland een gezellige eetmiddag. De eetmiddagen worden verzorgd door vrijwilligers met als doel om mensen met een beperking of chronische ziekte en hun eventuele familieleden een gezellige en smakelijke eetmiddag te bezorgen voor een zeer betaalbare prijs. Familieleden worden ontlast, omdat er door vrijwilligers geholpen wordt bij ‘t helpen met eten. Mensen die vaak in hun uppie hun dagelijkse rantsoen wegslikken, kunnen nu genieten van een drie gangen diner, afgesloten met een lekker kopje koffie of thee, al of niet door een “jarige” feestelijk aangekleed!

Het menu wordt bereid door een professionele gast- kok, Chi Nguyen. Chi kiest bij voorkeur gerechten uit die de mensen thuis niet vlug klaar maken, waarbij ze zeker ook let op gezonde en eerlijke voeding en worden er thema’s verbonden aan de eetmiddagen, zoals feestdagen, seizoenen enz.

Omdat de 20ste te kort voor Kerst is, is in december gekozen voor 13 december, de tweede zondag, van 13.00 tot 18.00 uur.

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024