Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Oog en begrip hebben voor de dagelijkse gevolgen van een chronische aandoening; ook dat valt onder toegankelijkheid. De Crohn&Colitis NL grijpt de Week van de Toegankelijkheid aan om meer begrip  te vragen voor werknemers met een chronische darmaandoening. De landelijke patiëntenvereniging doet dat met de opvallende en positieve actie ‘Mijn baas is paars’.

Paarse trofee voor je baas

De Crohn & Colitis NL roept iedereen die werkt met een chronische darmaandoening op mee te doen aan deze actie. Heb jij een baas die rekening houdt met jouw ziekte? Zet hem of haar tijdens de Week van de Toegankelijkheid in het zonnetje met een paarse trofee.

Fijne collega’s ook in het zonnetje

Heb je fijne collega’s die altijd rekening houden met jouw ziekte? Ook die kun je in de Week van de Toegankelijkheid bedanken en in het zonnetje zetten. Met een kaartje Jij bent paars.

Hoe je precies kunt meedoen aan Mijn baas is paars, lees je op de website van Crohn & Colitis NL

Jouw activiteit ook op onze website en in onze agenda?

De activiteit van Crohn&Colitis NL staat op deze website in onze agenda Waar is wat te doen. Activiteiten die in onze agenda staan, geven we aandacht in onze nieuwsbrief en op onze social media-kanalen. Wil je voor jouw activiteit (en voor jouw organisatie) ook deze publiciteit? Meld je activiteit dan bij ons aan.

 

 

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024