Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

man achter een laptop

MKB Toegankelijk verzorgt op 8 oktober het webinar Hoe digitaal toegankelijk is jouw website? Voor ondernemingen die werk willen maken van een toegankelijke bedrijfswebsite.

Tips van experts

MKB Toegankelijk organiseert het webinar samen met Stichting Accessibility, het expertisecentrum voor toegankelijke ICT. Tijdens de webinar nemen experts verschillende websites onder de loep en delen ze tips die eenvoudig zelf toe te passen zijn. Zo weet je precies waar je op moet letten als je met je eigen website aan de slag gaat.

Voordelen van een toegankelijke bedrijfswebsite

MKB Toegankelijk wijst nadrukkelijk op de bedrijfsvoordelen van een toegankelijke website: een toegankelijke website heeft een veel groter bereik en is voor iedereen gebruiksvriendelijker. Het levert je dus meer tevreden klanten op. Dus, ben je ondernemer en wil je je bedrijfswebsite toegankelijk maken? Meld je aan!

Maak kans op 1-op-1 Quick Scan

Na afloop van het webinar maak je ook nog kans op een 1-op-1 quick-scan door Stichting Accessibility voor je eigen website. Deze quick-scan zal op een later gekozen moment plaatsvinden.

Aanmelden

Meld je aan via webinarhoetoegankelijkisjouwwebsite.nl

 

 

 

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024