Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Het wandelpad door landgoed Oud Groevebeek in Ermelo verdient de 'Goed voor elkaar prijs 2015' van Kenniscentrum Groen & Handicap. De prijs werd op 7 oktober uitgereikt aan Vereniging Natuurmonumenten. 

Kenniscentrum Groen & Handicap reikt ieder jaar tijdens de Week van de Toegankelijkheid de 'Goed voor elkaar prijs' uit aan de eigenaar of beheerder van een goed toegankelijk wandelpad in een fraaie natuurlijke omgeving. Het pad moet geschikt zijn voor mensen met een beperking, die gebruik maken van een rolstoel of een ander hulpmiddel, zoals een blindengeleidestok.

Drie paden beoordeeld

Dit jaar zijn drie paden door een jury beoordeeld. Het bestuur van Groen & Handicap heeft besloten dat het wandelpad door landgoed Oud Groevebeek in Ermelo de 'Goed voor elkaar prijs 2015' verdient. Een van de pluspunten is volgens de jury dat deze wandelroute ook zeer goed zelfstandig te lopen is voor mensen met een visuele beperking.

Boswachter Natuurmonumenten

Ton Kwakkel van Kenniscentrum Groen & Handicap heeft de prijs, een standaard met oorkonde, op woensdag 7 oktober overhandigd aan boswachter Marcel Klompmaker van Natuurmonumenten. Dit gebeurde in het nieuwe theehuis op het landgoed in Ermelo.

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024