Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Meld je aan voor de netwerkbijeenkomst van de Week van de Toegankelijkheid in Breda. De bijeenkomst is op donderdag 31 augustus. Onderwerp: uitgaan voor iedereen. 

Het doel is om met de gemeente, ervaringsdeskundigen en ondernemers kennis te maken en (leuke) activiteiten op te zetten in aanloop naar of tijdens de Week van de Toegankelijkheid. Het onderwerp is natuurlijk: Uitgaan voor iedereen, voor toegankelijke cafés, restaurants en evenementen. Deze avond wordt mede georganiseerd door Breda voor iedereen en Zet. 

Jongeren

Tijdens de bijeenkomst besteden we  speciale aandacht aan het betrekken van jongeren bij de Week en bij wat er nodig is voor toegankelijk uitgaan. Kim Kempeneers vertelt wat van belang is om jongeren beter te bereiken.

Horeca en politiek

Aan de orde komt ook het belang van samenwerken tussen gemeenten, horeca en gehandicapten(organisaties). Wethouder Miriam Haagh (Zorg en dienstverlening) en horeca-ondernemer Peter Werther lichten toe wat er voor toegankelijkere horeca mogelijk en nodig is. De bedoeling is om bij de bijeenkomst een mooie activiteit te komen. 
De avond sluiten we af met een drankje.

Tijd:
Donderdag 31 augustus 
Aanvang: 19 uur tot 21:30 en afsluitend een borrel tot 22:00.

Waar:
Hotel Mastbosch
Burgemeester Kerstenslaan 20, 4837 BM, Breda

Iedereen die wil meedenken/meewerken aan toegankelijk uitgaan en toegankelijke horeca kan zich aanmelden voor de avond via deze link.

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024