Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Zwolle zet zich actief in om een gastvrije stad te zijn voor iedereen. Met ervaringsdeskundigen, ondernemers en de gemeente werken we samen aan het realiseren van een toegankelijke stad. Niet enkel vanuit beleid, maar hoofdzakelijk vanuit de praktijk.

Tijdens de interactieve netwerkbijeenkomst maakt u kennis met medewerkers van de gemeente, ervaringsdeskundigen en ondernemers die zich in (willen) zetten voor toegankelijkheid.

Programma

Uw kennis en netwerk staat centraal tijdens de bijeenkomst. Daarnaast bieden we ter inspiratie een boeiend en interactief programma met bijdragen van Ed Anker wethouder Toegankelijkheid in Zwolle, Niels ten Hagen directeur expertisecentrum Bijzonder Ondernemen, Marieke van Brussel stadsergonome bij de gemeente Zwolle, Danies Verboom bedrijfsleidster restaurant Vidiveni. Zij komen vertellen over hun ervaringen, het belang van toegankelijke horeca en welke stappen gezet kunnen worden om dit te realiseren.

U bent vanaf 13:30 uur van harte welkom. Het programma start om 14:00 en duurt tot 16:15.
We sluiten af met een gezellige (netwerk)borrel.

Wanneer

Donderdag 5 oktober  Aanvang: 13:30 uur (inloop)
Start programma 14:00 tot 16:15 uur.
Netwerkborrel van 16:15 tot 17:00 uur.

Waar

Restaurant Vidiveni in Zwolle.

Het adres van deze locatie is:
Jufferenwal 17, 8011 LE Zwolle.

Iedereen die wil meedenken/meewerken aan toegankelijk uitgaan en toegankelijke horeca kan zich aanmelden voor de avond via deze link.

 

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024