Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

    • Contrast
    • Tekstgrootte
Tijdens de Week van de Toegankelijkheid 2020 reikt het Verbond van Verzekeraars voor de tweede keer de Koploper Toegankelijkheid uit. De prijs gaat naar de verzekeraar die de meeste stappen zet op het gebied van toegankelijkheid.

Lees meer

In de afgelopen periode verschenen verschillende webinars over digitale toegankelijkheid. De webinars staan online. Je kunt ze dus alsnog (of nog een keer) bekijken.

Lees meer

Iets cultureels. Iets sportiefs. Iets leerzaams. Of gewoon iets leuks. Het gaat allemaal voorbij komen in het openingsfestival van de Week van de Toegankelijkheid. En dat allemaal online dus.

Lees meer

De 36e editie van Festival Boulevard in Den Bosch is verplaatst naar 2021. Maar het festival ligt in dit corona-jaar niet helemaal plat. Er is een kleinschalig zomerprogramma.

Lees meer

Eet Mee, het platform van mensen die graag anderen ontmoeten via gezellige etentjes thuis, organiseert in corona-tijd video-etentjes. Een makkelijke manier om weer eens nieuwe mensen te ontmoeten.

Lees meer

Populaire games waren lang moeilijk te spelen voor gamers met een beperking, maar de afgelopen jaren is er iets veranderd in de houding van gamemakers.

Lees meer

Week van de Toegankelijkheid – 5 t/m 9 oktober 2020