Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Welkom bij de club

29 april  2015

Week van de Toegankelijkheid 2015: aan de slag

De voorbereidingen van de Week zijn nu ook officieel gestart. Vanuit de landelijke organisatie maken we graag samen met u een groot succes van de 16e editie. Het Revalidatiefonds ondersteunt ook dit jaar de Week van de toegankelijkheid.

 

Lees verder

 

 
Lijn

 

Zes regionale netwerkbijeenkomsten Week van de Toegankelijkheid

De regionale netwerkbijeenkomsten zijn dit jaar in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Groningen, Oosterhout, Peel en Maas. De eerste is in Oosterhout op 21 mei. Verenigingen, ervaringsdeskundigen, beleidsmakers en belangenbehartigers zijn van harte welkom op deze netwerkbijeenkomsten.

 

Lees verder

 

 
Lijn

 

Utrechtse Toegankelijkheidprijs 2015

De gemeente Utrecht reikt in 2015 voor het eerst de Toegankelijkheidsprijs uit. Organisaties die subsidie van de gemeente ontvangen en werken aan een inclusieve stad, dingen mee.

 

Lees verder

 

 
Lijn

 

Miljoenen extra voor gehandicaptensport

Minister Schippers van Volksgezondheid wil stimuleren dat meer gehandicapten gaan sporten. Zij vindt dat mensen met een beperking in hun eigen buurt moeten kunnen sporten en makkelijk moeten kunnen zien welke verenigingen voor hen toegankelijk zijn.

 

Lees verder

 

 
Lijn

 

Voorlichtingsmiddag over toegankelijke hobbygroepen

Het Senioren Hobby Centrum in Mill (Noord-Brabant) is een mooi voorbeeld hoe een vereniging vorm kan geven aan toegankelijkheid.

 

 

Lees verder

 

 
Lijn

 

Kennismaken met sport en bewegen

Maastricht Sport wil alle Maastrichtenaars aan het bewegen krijgen. Ook mensen met een beperking. Tijdens de Nationale Sportweek kon iedereen kennismaken  met verschillende sporten en beweegprogramma’s.

 

 

Lees verder

 

 

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024