Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Beeld van Oerol online Het Imaginaire Eiland

Beleef Oerol Festival op Het Imaginaire Eiland met gebarentolk en audiodescriptie door blindentolken. Gewoon thuis. Voor het eerst presenteert Oerol een aantal korte voorstellingen en activiteiten met audiodescriptie en introductie voor slechtzienden en blinden.

Ieder jaar verandert het eiland Terschelling in juni tien dagen lang in één groot podium voor theater, dans, beeldende kunst en live-muziek. Met meer dan 50.000 bezoekers is Oerol het grootste festival voor locatiekunsten van Europa.

Beleef Oerol online

Dit jaar kan er vanwege het coronavirus geen publiek naar Oerol komen. In plaats daarvan is er een digitaal festival: Het Imaginaire Eiland. Van 15 tot en met 19 juni zijn de voorstellingen en podcasts online te beleven. Waar je je ook bevindt: je beleeft het eiland, het festival en theater. En het eilandgevoel zal nooit ver weg zijn!

Audiodescriptie

En Het Imaginaire Eiland heeft een primeur: voor het eerst heeft Oerol nu ook een aantal korte voorstellingen en activiteiten met audiodescriptie en introductie voor slechtzienden en blinden. Online bij je thuis, met de blindentolken van Komt het Zien!

Wat en wanneer? Houdt www.komthetzien.nl/oerol in de gaten voor alle updates en links naar de voorstellingen met audiodescriptie. Ze starten maandag 15 juni.

Gebarentolk

Ben je slechthorend of doof? Op Het Imaginaire Eiland zijn ook activiteiten met ondertiteling en gebarentolk. Meer info hierover bij www.theatermettolk.nl

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024