Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Op naar de finish: vandaag is de laatste dag van de Week van de Toegankelijkheid 2021. Dat wil zeggen: de officiële laatste dag, want ook komend weekend zijn er nog activiteiten in het kader van de Week. En op deze slotdagen van de Week is er ook nog van alle te doen. Een kkleine selectie.

Parcours met rolstoel of blindenbril op de weekmarkt in Grave

Tijdens de vrijdagse weekmarkt in Grave kun je ervaren hoe het is om in een rolstoel een route af te leggen of met een blindenbril en taststok je weg te vinden. Volg het parcours en ga daarna in gesprek met ervaringsdeskundigen.

Tivoli/Vredenburg: workshop creatieve toegankelijkheid

Op vrijdag 8 oktober neemt TivoliVredenburg haar eigen toegankelijkheid onder de loep. De workshop met ervaringsdeskundigen is voor medewerkers van TivoliVredenburg van verschillende afdelingen, als kassa, receptie, sales, operatie en management.

Beeld in Geluid wandeling in Rotterdam

BKOR en SIR presenteren op 8 oktober de Kunstroute Rotterdam – van Westersingel naar Wilhelminapier. Door een samenwerking met Stichting Oren en Ogen Tekort is deze route toegankelijker gemaakt voor mensen met een visuele beperking.

Stadswandeling in Veenendaal met gebarentolk en schrijftolk

Op vrijdagmiddag 08 oktober organiseert het Hoorcafé Veenendaalen samen met gemeente Veenendaal en de werkgroep toegankelijkheid een unieke stadswandeling. De wandeling is toegankelijk voor mensen met gehoorverlies.

Testen stationsomgeving in West-Betuwe

Op vrijdag 8 oktober gaan leden van Platform Toegankelijk West Betuwe en bewoners de stationsomgeving testen van Beesd en Geldermalsen. Waar zijn de geleidelijnen? Hoe kom je bij de lift? Hoe kom je de trein in met een rolstoel?

En nog veel meer

Kijk voor de laatste activiteiten van de Week van de Toegankelijkheid 2021 op de agenda Waar is wat te doen?

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024