Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Bij (pop)podia, clubs en festivals staat het verbeteren van de toegankelijkheid steeds meer op de agenda. Tijdens een congres in september wordt onder de titel ‘Live muziek voor iedereen’ speciale aandacht besteed aan betere toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Wat zijn jouw ervaringen met de toegankelijkheid van poppodia?

Een vertegenwoordiging van onder andere de Week van de Toegankelijkheid zal tijdens dat congres toelichten wat concertzalen en festivalorganisatoren kunnen doen voor die toegankelijkheid. Daarvoor is het ook van belang om te horen wat jouw ervaringen zijn als je naar een concert gaat. Hoe denk je dat het beter kan? Heb je nog tips? 

Tips aan de podia?

De branchevereniging voor poppodia en festivals organiseert dit congres. De meeste podia en concertzalen komen daarom naar het congres. Dus dit is een goede kans om de organisatoren meer inzicht, tools, tips & tricks mee te geven om hun podium en/of festival toegankelijker te maken.

Deel ervaringen en tips met de Week van de Toegankelijkheid, zodat wij ze weer kunnen doorgeven aan de professionals die bij dat congres zijn. Graag voor 10 september! Op 13 september is de bijeenkomst in TivoliVredenburg in Utrecht. Mail je ervaringen naar: info@weekvandetoegankelijkheid.nl

 

 

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024