Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Theatergroep Vis à Vis speelt deze zomer een toegankelijke voorstelling in de buitenlucht.  De voorstelling ROBOT is ontroerende science fiction comedy en speelt zich af in de nabije toekomst.

In de voorstelling vechten Betty en Aad tegen de komst van kunstmatige intelligentie. Met humor, liefde en inventiviteit verzetten ze zich tegen de aankoop van een zorgrobot. Maar dan komt Shiny langs. Deze robot blijkt verrassend sympathiek. Voor Betty althans. Aad’s wereld staat op instorten.

Toegankelijkheid

De theatervoorstellingen van Vis à Vis bestaan niet- tot nauwelijks uit gesproken tekst, waardoor ze goed toegankelijk zijn voor mensen met een auditieve beperking. Mensen die gebruik maken van een rolstoel of die slecht ter been zijn kunnen van te voren even bellen. Er wordt dan een speciaal plekje gereserveerd

Speciale voorstelling op 1 september

Op 1 september is de voorstelling ook toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Er is dan een speciale tolk aanwezig, dankzij de live audiobeschrijving en een speciale inleiding kunnen mensen met een visuele beperking alles volgen. Via een koptelefoon hoort u de beschrijving van onze tolken en mist u niets.

Kijk voor kaarten en extra informatie op https://visavis.nl/toegankelijkheid/

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024