Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

decoratief

Den Haag heeft veel mooie en toegankelijke landgoederen en parken. Hagenaars met een beperking gaan daar ook graag op pad. Om al het moois van de Haagse parken te kunnen beleven, organiseert Voorall, voor Hagenaars met een beperking, samen met de Voorall Academie,  inclusieve en toegankelijke activiteiten. Mensen met een beperking kunnen hier gratis aan mee doen.

Fietsmaand

In september organiseert Voorall verschillende activiteiten op wielen aan tijdens de Fietsmaand:

16 september 13.00 – 15.30 uur
Fietsmiddag langs een gedeelte van de Parkenroute van de Fietsersbond. De Parkenroute Den Haag is een 60 km lange fietsroute door Haagse parken en lanen. We fietsen gezamenlijk een deel van deze route en pauzeren natuurlijk onderweg ergens voor een gezellig drankje.

29 september 10.00 – 14.00 uur
Wielerdag in Zuiderpark. Het Zuiderpark in Den Haag is een volkspark uit de jaren ’20 van de vorige eeuw. Het park heeft veel bijzondere plekken. Bijvoorbeeld het Rosarium en landengebied; Arboretum. Maak bij de Sportcampus Zuiderpark, in samenwerking met de Mobilitheek, kennis met verschillende hulpmiddelen op wielen zoals de driewielfiets, trike, handbike en wheeler. Ontdek welk cool en handig hulpmiddel bij jou past en ervaar hoe het werkt.

Op inschrijving tijdens de maand september
Fietstocht met een Voorall vrijwilliger in een park naar keuze met een duofiets, tandem of rolstoelfiets. Ontdek per fiets het Haagse park waar jij nieuwsgierig naar bent. Inclusief begeleider die (mee)trapt…

Aanmelden

Aanmelden kan via info@voorall.nl of 070- 365 52 88.
Bij alle activiteiten worden de dan geldende RIVM-maatregelen in acht genomen.

Tijdens de Week van de Toegankelijkheid organiseert Voorall ook een leuke activiteit: Natuurwandeling door landgoed Clingendael

Jouw activiteit ook op onze website en in onze agenda?

De activiteit van Voorall staat op de agenda Waar is wat te doen. Activiteiten die op onze agenda staan, geven we aandacht in onze nieuwsbrief en op onze social media-kanalen. Wil je voor jouw activiteit (en voor jouw organisatie) ook deze publiciteit? Meld je activiteit dan bij ons aan.

 

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024