Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

TC Rodhe uit Venray is in de prijzen gevallen: de vereniging heeft de Welkom bij de club-vlag gewonnen van de Week van de Toegankelijkheid. 

TC Rodhe werd voorgedragen door rolstoeltennisser Guus Willems uit Leunen. Hij vertelt: 'Ik was de eerste rolstoeltennisser bij TC Rodhe. Al bij de eerste vergadering waar ik bij was, werd er heel goed meegedacht. Meteen werden de paden naar de velden verbreed zodat ik er met de rolstoel goed bij kan komen. Ik heb veel inspraak als ik iets aangepast wil hebben. Niet alleen reageert de club goed op mijn opmerkingen, ze komen ook snel in actie. Daarom vind ik dat TC Rodhe een goede vereniging is voor rolstoelers.'

Vrijdag vlaggendag

Dit is de laatste vlag die de Week van de Toegankelijkheid dit jaar uitreikt. De hele maand september konden mensen verenigingen voordragen voor een Welkom bij de club-vlag van de Week van de Toegankelijkheid. Er zijn veel mooie inzendingen binnengekomen. Verenigingen die de afgelopen weken een vlag verdienden zijn: handboogvereniging Noorderpijl in Leek, sportclub Litac in Lichtenvoorde, voetbalvereniging sv Valkenswaard, sportvereniging PHDES uit Landgraaf en korfbalvereniging KZ Danaiden in Leiden.

 

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024