Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Meisje aan beeldbellen

Het is niet te voorspellen hoe de coronacrisis zich de komende maanden ontwikkelt. Daarom hebben we voor de Week van de Toegankelijkheid 2021 een thema gekozen waarmee je alle kanten op kunt, ook als de samenleving in oktober nog deels op slot zit. Het thema van dit jaar is: Uit en Thuis.

Iedereen kijkt uit naar het moment waarop we weer vrij en veilig erop uit kunnen. En we elkaar weer volop kunnen ontmoeten. Helaas dwingt corona ons nog steeds zo veel mogelijk thuis te blijven.

Iedereen er weer op uit

Maar, als we er straks weer op uit kunnen, dan willen we dat iedereen dat kan! Dus vragen we in de Week van de Toegankelijkheid aandacht voor toegankelijke winkels, horeca, theaters, parken, natuurgebieden, sportaccommodaties, festivals etc.

Ook online volledig meedoen

Maar online meedoen is net zo belangrijk. Niet alleen tijdens de coronacrisis, maar ook daarna. Vorig jaar hebben we ontdekt wat er online allemaal kan. Dat willen we behouden! Dus vragen we ook dit jaar aandacht voor de toegankelijkheid van online diensten en online ontspanning. ‘Ook thuis uitgaan’ moet voor iedereen mogelijk zijn.

Activiteit aanmelden 

In de loop van april versturen we onze eerste nieuwsbrief van dit jaar. Onder andere met informatie over het aanmelden van je activiteit. We werken momenteel aan de activiteitenkalender, we gaan hem overzichtelijker maken. Weet je al dat je meedoet en wat je gaat organiseren. Meld je activiteit aan.

Vragen? Neem gerust contact met ons op. Dat kan via info@weekvandetoegankelijkheid.nl

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024