Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Ken je een goed initiatief op het gebied van toegankelijkheid in ’s-Hertogenbosch? Dan kun je deze tot 15 augustus aanmelden voor de Toegankelijkheidsprijs. Deze prijs gaat naar de organisatie, vereniging of inwoner die zich het beste heeft ingezet voor toegankelijkheid en wordt uitgereikt tijdens de Week van de Toegankelijkheid.

Met de prijs willen de gemeente inwoners, organisaties, verenigingen en bedrijven stimuleren om te zorgen voor goede toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Wethouder Ufuk Kâhya: “Hiervan hebben we in ’s-Hertogenbosch al veel goede voorbeelden, maar deze zijn niet altijd zichtbaar en herkenbaar. Met de prijs zetten we vooral die onzichtbare helden in de schijnwerpers en spreken we onze waardering uit. Daarmee hopen we dat nog meer inwoners na gaan denken over toegankelijkheid. ”

Aanmelden

Ken jij een van die onzichtbare helden die zich inzet om toegankelijkheid voor een ander mogelijk te maken? Meld u – of een ander – dan voor 15 augustus aan voor de Toegankelijkheidsprijs 2019 via dit digitale formulier.

Jury bepaalt winnaar

Een vakjury bepaalt wie de winnaars van de Toegankelijkheidsprijs 2019 worden. De jury kiest drie finalisten. De winnaar van de Toegankelijkheidsprijs krijgt € 3.000,-.

Meer informatie is de vinden op de website van de Gemeente ‘s Hertogenbosch.

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024