Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

decoratief

Vechtdal Vakantiepark is niet zomaar een vakantiepark. Het is een vrijetijdsbestemming van maar liefst 665 km² met allerlei mogelijkheden ongeacht of je nu een beperking, handicap of zorgbehoefte hebt. Het is een plek waar gastvrijheid en toegankelijkheid elkaar ontmoeten en waar voor iedereen alle tijd en alle ruimte is om te genieten van zijn of haar vrije tijd.

Bij het toegankelijk maken van de hele vakantiebeleving betrekt Vechtdal Vakantiepark experts en ervaringsdeskundigen. Wouter Bolier, projectleider van de Week van de Toegankelijkheid: “We vinden dit een goed voorbeeld voor de rest van Nederland!”

Een totaal beleving

Toegankelijke bungalows, rolstoelvriendelijke activiteiten, aanbod van zorgdiensten zoals nierdialyse en communicatie over toegankelijke recreatie; het is er allemaal. Vechtdal Vakantiepark is een totaalbeleving met een ruim aanbod aan overnachtingsmogelijkheden. Van toegankelijke safaritenten tot zorgchalet en zelfs vakantie-dialyse.

Naast overnachtingsmogelijkheden zijn er tal van rolstoelvriendelijke attracties en activiteiten zoals Varen op de Vecht of een bezoek aan musea of boerenbedrijven. Er is een toegankelijke Anjerfietsroute van ruim 66 kilometer, die je mee neemt langs dorpen, natuur en horecagelegenheden. Heb je tijdens je vakantie of een dagje uit extra zorg op maat nodig? Ook dat is in Vechtdal Vakantiepark goed te regelen.

Vechtdal Vakantiepark

decoratief

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024