Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

op laptopscherm vier mensen via video zijn samen aan het eten

Eet Mee, het platform van mensen die graag anderen ontmoeten via gezellige etentjes thuis, organiseert in corona-tijd video-etentjes. Een makkelijke manier om weer eens nieuwe mensen te ontmoeten. Zit je veel (of alleen maar) thuis? Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Misschien is een Eet Mee video-etentje iets voor jou.

Wat heb je nodig?

Wil je mee eten met een video-etentje van Eet Mee? Het enige dat je nodig hebt is een computer, tablet of mobiel met een camera, een microfoon en een goede internetverbinding. Je moet wel even een profiel aanmaken. De Eet Mee Video-etentjes zijn in deze Coronatijd gratis. Probeer het dus gewoon een keer!

Lukt het niet om een profiel aan te maken?

Gaat er iets mis bij het aanmaken van je profiel? Je kunt een Helpknop gebruiken of bellen naar Eet Mee (030 – 2213498). Een van de medewerkers van Eet Mee helpt je graag verder op weg.

Eet Mee is een landelijk platform van mensen die graag anderen ontmoeten via etentjes thuis, mensen die houden van een goed gesprek en van lekker eten. Zo ontstonden er al meer dan 10.000 matches.

Nieuwsgierig geworden? Wil je meedoen? Lees op de website van Eet Mee wat je moet doen en hoe het werkt

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024