Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Hoe kunnen technologie en hulpmiddelen je helpen om digitaal mee te doen in de maatschappij? Die vraag staat centraal tijdens het webinar ‘Online meedoen in de maatschappij dankzij technologie en hulpmiddelen’. Vilans en Vialns Hulpmiddelenwijzer organiseren dit webinar tijdens de Week van de Toegankelijkheid, op donderdag 7 oktober.

Welke hulpmiddelen en technologieën zijn er al? En wat gaat nog komen?

Welke hulpmiddelen zijn er nu al om online mee te kunnen doen? Welke nieuwe technologieën zijn in ontwikkeling? En hoe helpen die om het dagelijkse online leven toegankelijker te maken? Aan het eind van de middag heb je hier antwoord op. Ervaringsdeskundigen, zorgprofessionals en experts op het gebied van technologie doen mee aan deze webinar en bespreken met de deelnemers wat allemaal mogelijk is.

Meld je via de Vilans-website aan voor de webinar Meedoen dankzij technologieën en hulpmiddelen

Jouw activiteit ook op onze agenda en mee in onze nieuwsbrief?
De webinar ”Meedoen dankzij technologie en hulpmiddelen’ staat op de agenda van de Week van de Toegankelijkheid: Waar is wat te doen. Activiteiten die op onze agenda staan, geven we aandacht in onze nieuwsbrief en op onze social media-kanalen. Wil je voor jouw activiteit (en voor jouw organisatie) ook deze publiciteit? Meld je activiteit dan bij ons aan.

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024