Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Doet uw vereniging al mee aan de Week van de Toegankelijkheid? Op onze website vindt u veel informatie over het toegankelijk maken van verenigingen. 

Zo is er een praktische handreiking met veel informatie over toegankelijkheid. U leest hierin wat een toegankelijk verenigingsleven inhoudt, waarom dat zo belangrijk is en wat u kunt doen om de toegankelijkheid te verbeteren. Denk aan een gastvrije houding, begrijpelijke informatie en aan activiteiten waaraan iedereen kan meedoen. Ook kunt u bij ons een gratis schouwlijst aanvragen waarmee u kunt testen of uw vereniging toegankelijk is. 

Veel hulpmiddelen

Tijdens de Week van de Toegankelijkheid hopen we dat er weer veel belemmeringen worden weggenomen om mee te doen aan het verenigingsleven. Organiseert uw vereniging een activiteit (of zoekt u een activiteit om aan mee te doen), gebruik dan de activiteitenkaart op onze website. Op de website vindt u tips die van pas kunnen komen als u een activiteit organiseert en voorbeelden van brieven, persberichten, logo's en sjablonen voor posters en flyers. Heeft u alles geregeld? Kijk dan ook bij ons gratis promotiemateriaal. We hopen dat u meedoet!

 

 

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024