Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

De LFB zoekt mensen met een verstandelijke beperking die met een korte vragenlijst een geheim onderzoek gaan doen naar de toegankelijkheid van hun club of vereniging.

Veel mensen kunnen niet meedoen aan allerlei gewone activiteiten. Bijvoorbeeld uit eten, naar de film gaan, iemand thuis bezoeken, internetten en geld pinnen. In de Week van de Toegankelijkheid wordt hier aandacht aan besteed.

Dit jaar is het thema: ‘Welkom bij de club!’. Hoe toegankelijk is jouw club of vereniging? Bijvoorbeeld jouw sportvereniging, toneelclub of de politieke partij waar je lid van bent. Dat wil de LFB graag weten.

Dus help ons en wordt onze Geheime Onderzoeker!

Wat doet een Geheime Onderzoeker? De LFB heeft een kleine vragenlijst gemaakt over toegankelijkheid. Daarmee kun je een geheim onderzoek doen bij jouw club of vereniging. Vul zelf de antwoorden in op de vragenlijst en stuur deze naar de LFB. En stuur ook nog een leuke foto mee van jouw club of vereniging. Doe dit voor 6 oktober.

In de Week van de Toegankelijkheid maakt de LFB bekend welke club of vereniging het meest toegankelijk is. Deze club krijgt een prijs.

Ook de prijs is nog geheim …

Kijk voor de vragenlijst op de website van de LFB

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024